Anna-Helga

Andlig vägledning, Tarot, Healing mm...

Om Mig och Kontaktuppgifter

Jag är mitt i livet och börjar förstå vad saker och ting egentligen handlar om! Det är en underbar känsla att komma till klarhet och inse vad som är viktigt i livet och varför vi är här! Jag delar gärna med mig av mina insikter, kunskaper och funderingar! Eftersom jag har ett vanligt liv, ett vanligt jobb, en stor familj och för det mesta gör väldigt vanliga saker så lär jag mig undan för undan och får utbildning av Andevärlden bara genom att leva, det är helt underbart och jag är oerhört tacksam för det! 

Jag lever tillsammans med min man och våra 4 barn i olika åldrar. Det är underbart att dela livet med andra personer som är öppna och jag får mycket av min inspiration från barnen och min make! Här fyller jag också på min energi och får som sagt mycket av min inspiration!

Jag arbetar i butik förutom mitt arbete som medium och healer, det känns viktigt att behålla bägge fötterna på jorden tycker jag och leva här och nu också! Det är ett stimulerande och spännande arbete som jag trivs mycket bra med! Träffar många människor i olika situationer och det är en del av min träning.

Min mediala utveckling startade tidigt. Har haft gåvan redan barnsben och sedan tränat och utbildat och utvecklat mig senaste åren aktivt. Fick mitt medium- och healercertifikat 2014.

Som jag ser det stakar vi själva ut vår livsväg i andevärlden utifrån de kunskaper och lärdomar vi behöver. När det är som mest motigt är det antagligen någonting vi behöver lära oss eller så kanske vi bör fundera över om vi verkligen är på väg dit vi ska.

Framtiden bestämmer man själv genom sina val. Däremot kan man få tips och råd och vägledning om sina kommande val och möjligheter. Mycket handlar om att välja för sin egen skull med hjärtat snarare än med hjärnan. Även om jag inte alltid litar på mig själv helt och håller så litar jag alltid och fullständigt på andevärlden och vet att de leder mig rätt, bara jag lyssnar.

Ofta tappar vi drömmar och mål efter vägen och behöver påminnas om var vi ska, vi fastnar i det som varit eller i vardagens hamsterhjul och behöver lyfta blicken lite och se oss själva i ett lite större perspektiv. Andevärlden är här för att hjälpa oss på rätt väg, att må bra och att fokusera på det som är viktigt i livet. Jag är bara ett redskap för andevärlden, det är inte jag som person som är särskilt viktig eller utvald bara det att det ingår i min livsplan att utföra dom här uppgifterna! Alla har förmågan att lära sig tolka andevärlden. Alla kan inte bli konsertpianister Men alla kan lära sig klinka lite på piano. Mycket handlar om träning och engagemang!

Vill du veta mer eller undrar över något, så tveka inte att fråga! Jag svarar gärna så gott jag kan på det mesta!

Såhär kan du nå mig:

Antingen använder Du kontaktformuläret som finns på flera av sidorna eller så mailar Du mig på:

Anna-Helga@live.se

Välkommen!

Swish 0762025546

 


(Lämna tom)

Design By Pixelunion
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)