Anna-Helga

Andlig vägledning, Tarot, Healing mm...

Kurs

 

 

 Tarotkurs i tre delar

genomförs då elevunderlag finns

Deltar man vid alla tre kurstillfällena ocdh genomför godkända arbetsprov dessemellan får man ett certifikat. (Arbetsproven kan göras om tills man klarar det utan extra kostnad.)

Varje kurstillfälle kommer hålla på mellan 10-16 och det ingår lunch och fika i avgiften. Kortlekar finns att låna om man inte har en egen ännu. Inga krav på förkunskaper.

Vid varje tillfälle tränar vi på varandra, helt och hållet utan krav på prestation. Man behöver inte ha några förkunskaper, bara ett intresse för Tarot. Det viktigaste med kursen är att stärka tilliten på sin egen förmåga och kunskapen omkring Tarot och därigenom kunna använda korten för att få vägledning för egen del eller för att kunna hjälpa andra.

Pris 1200 kr per del, inklusive mat, fika och arbetsmaterial. Kortlek ingår inte.

OBS! För att säkra din plats måste anmälningsavgiften betalas senast två veckor innan kurstillfället. Resten betalar man på plats. Det går att betala kontant, banköverföring, swish eller kortbetalning.

Del 1

Kortens betydelse

Olika läggningar

Symbolik, färger

(Arbetsprov, Dagens Kort för sig själv och reflektioner omkring kortets betydelse)

Del 2

Meditation

Intuitionsövningar

Tolkning av korten

(Arbetsprov, minst tre korrekta läggningar för tre olika personer)

Del 3

Etik och moral

Pendel som komplement

Prov och sammanfattning

Certrifikat eller träningskort utdelas

Hjärtligt välkommen!

Anmäl dig här, skriv Tarotkurs som ämne och att du vill anmäla dig i meddelandet. Här kan du också ställa frågor om kursen!

 

Mediumutbildning

Startar då elevunderlag finns

Denna utbildning är skräddarsydd för dig som är intresserad av att vidareutveckla dina mediala förmågor och som är beredd att lägga ner arbete på att finslipa dina förmågor och förstå hur du kan arbeta medialt.

Utbildningen sker både via träffar och på distans, en del av jobbet gör du mellan träffarna med handledning och stöd från mig.

Inga krav på direkta förkunskaper, men du ska ha någon form av grund att stå på.

Deltar man på alla delkurser och avlägger godkända prov och inlämningsuppgifter får man certifikat då kursen är klar. Klarar man inte alla målen får man göra om proven och erhåller träningskort under tiden.

Anmäl dig nu så du säkrar din plats.

Datum kommer upp på Anna Helga På Den Ljusa Sidan på Facebook samt på www.AnnaHelga.n.nu

Du får mer information via mail eller sms när du anmäler dig och kursstarten närmar sig.

Ettårig mediumutbildning som ger certifiering/träningskort hos Anna-Helga På Den Ljusa Sidan slutar när din utbildning är fullständig beroende på förkunskaper.


Denna utbildning är skräddarsydd för dig som är intresserad av att vidareutveckla dina mediala förmågor och som är beredd att lägga ner arbete på att finslipa dina förmågor och förstå hur du kan arbeta medialt.

Utbildningen sker både via träffar och på distans, en del av jobbet gör du mellan träffarna med handledning och stöd från mig. När du är mogen för det får du ett träningskort som ger dig möjlighet att börja jobba lite på egen hand.

Inga krav på direkta förkunskaper, men du ska ha någon form av grund att stå på. Personlig utveckling ingår också som en naturlig del av kursen.

Deltar man på alla delkurser och avlägger godkända prov och inlämningsuppgifter får man certifikat då kursen är klar. Klarar man inte alla målen får man göra om proven och erhåller träningskort under tiden.

Anmäl dig nu så du säkrar din plats.

Varje del kostar 1500 kr med material, mat och allt.

Innehåll:

Preliminärt innehåll i de olika kursdelarna. Flera övningar och diskussioner kan tillkomma eller bortfalla beroende på gruppens behov och sammansättning.

Teori om olika typer av mediumskap och medialt arbete. Ett flertal intuitionsövningar samt psykometriövningar. Energiövningar, auratolkning, kontakt med anhöriga på andra sidan. Kontakt med andliga vägledare och guider. Grundläggande information om de sju spirituella principerna. Meditation. Fördjupning i mentalt mediumskap. Tarot. Kontakt med anhöriga på andra sidan. Privatsittningar, scenframträdande och teaterövningar (för att våga ta första steget att utföra gruppseanser). Psykometriseanser. Fördjupning i privata sittningar. Gruppseanser. Coacha varandra. Moral och etik. Kvacksalverilagen. Teori kring medial undersökning och rening s.k. husrensning (ej praktik). Fördjupning i moral och etik, diskussioner om medialt arbete, s.k. speeddating (korta snabba privatsittningar). Inspirerat tal. Samtal kring trans och förändrat medvetandetillstånd. Trumresa. Storseans inför större publik, redovisning av grupparbeten och de sju spirituella principerna. Diplomeringsfest.

Krav för diplomering
• att man kan bevisa vem andekontakten är innan man lämnar budskap vid privatsittningar och seanser
• att man håller sig till god etik och moral
• gott bemötande gentemot kund och ett moget framträdande
• att alla hemläxor är utförda
• obligatoriskt deltagande på alla lektioner

Om man ej hunnit göra alla läxor eller inte deltagit på alla lektoner så blir man diplomerad i efterhand när dessa krav uppfyllts. Man kan alltid ta en paus och hoppa på vid nästa kurstillfälle igen. Jag rekommenderar att man tar en paus i sitt mediala arbete om man känner sig instabil eller har det rörigt i privatlivet. Då är man välkommen att fortsätta utbildningen på samma steg där man var vid uppehållet när nästa tillfälle ges.

Det är på ett ungefär hur det kommer se ut första terminen. :)

 


Mixad Medial Cirkel

Vi kommer ses en gång per vecka för att meditera och träna på olika mediala övningar när elevunderlag finns. Det som kommer ingå är bland annat Tarot, Andekontakt, Att använda Pekare, Psychic-reading, Pendel, energier, fyra elementen, färger, symboler och mycket mer!

Välkommen med din anmälan!

mvh Anna-Helga

 


(Lämna tom)

 

 

 


Design By Pixelunion
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)