Anna-Helga

Andlig vägledning, Tarot, Healing mm...

Butik

Här finns saker som jag har till salu för tillfället! Kontakta mig för mer information, priser och bilder!

 

Chakraglas

Dessa glas kommer i set om 7 stycken, ett glas för varje chakra och kostar 500 kronor per set. Varje glas har sin speciella funktion och många användningsområden, bland annat självhealing, energipåverkan och chakrabalansering. Läs mer här nedan om vad varje färg och varje chakra står för.

Baschakra/Rotchakra

Detta chakra sitter i höjd med svanskotan kan man säga och det är rött. I baschakrat sitter jordning, stabilitet, säkerhet, överlevnadsinstinkt, fysiska behov och materiella ting.

Navelchakra/Sakralchakra

Vid naveln hittar vi detta chakra och det är orange till färgen. Här finns känslor, relationer, sexualitet, självkänsla, kreativitet och empati.

Solar Plexus chakra

Här är ett chakra som finns i bågen där revbenen möts i bröstkorgen. Där har vi personlig styrka, vilja, energi, matsmältning, självsäkerhet, social identitet, lycka och önskningar.

Hjärtchakra

Mitt i bröstet sitter hjärtchakrat som är grönt. I hjärtat finner vi kärlek, förståelse, tillit, hopp, öppenhet, medkänsla, balans och förlåtelse.

Halschakra

I halsgropen har vi detta chakra som är blått/turkost. Det styr kommunikation, ljud, vibrationer, att uttrycka sig, att lyssna, tala och skriva. Här har vi också kreativitet och inte minst healing.

Tredje ögat

Mitt i pannan har vi tredje ögat. Det har med vår psychicförmåga att göra, intuition, clairvoyance, telepati, astralresor, att visualisera och det står i kontakt med vårt högre jag.

Kronchakrat

Universiell och kosmisk medvetenhet, förståelse, kunskap om alltet, Godhetens Källa, Gudomlighet, upplysning och öppningen till andra dimensioner.

 

Tavlor

Trumma

Klangskål

Smycken

Pendlar


Design By Pixelunion
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)