Anna-Helga

Andlig vägledning, Tarot, Healing mm...

Beskrivning Av Mitt Arbete

 

Storseanser:

På en storseans kommer fler än 10 personer och det blir ett slags demonstration av hur andevärlden arbetar. En storseans håller på ca två tmmar och det kanske är 5 personer som får kontakt med någon från andevärlden. Ibland får samma person flera kontakter och vissa får ingenting. Det är inte jag som styr över detta.

 

Gruppseanser:

På en gruppseans kan det vara max 10 personer. Det är inte alls någon garanti att alla får kontakt med sina nära och kära på Andra Sidan här heller, skillnaden är att vi håller på ungefär lika länge som på en storseans och de som inte får kontakt med andevärlden får en personlig läsning kanske med tarot eller på annat sätt.

 

Privata sittningar:

På mina sittningar kör jag en mix av lite Tarot, Andekontakt och vägledning. Jag gör gärna sittninngar med endast kontakt med nära och kära ifrån andevärlden om så önskas!Sittningen tar ca 40-60 minuter, vi håller på tills vi är klara.

 

Hembesök:

Hembesök är det som ibland också kallas "husrensning". Det är ytterst sällan det är rensning det är frågan om utan snarare kommunikation mellan nära och kära i andevärlden som söker kontakt och som man märker av på olika sätt i sitt hem. Det kan handla om obalans i energier som behöver återställas och olika saker som jag kanske kan hjälpa till att försöka förstå.

 

Healing:

Jag ger healing och balanserar chakran och energier i kroppen. Fyller på energi och ser till att auran ser ut som den ska. Behandlingen tar ca en timme med förberedelser och samtal efteråt. Fråga gärna efter referenser från tidigare nöjda kunder!

 

 

Djurkommunikation:

Har du något problem med ditt djur och behöver kommunicera, har du ett saknat djur på Andra Sidan du vill kommunicera med? Det spelar egentligen ingen roll, det går bra att kommunicera både med djur som finns här på jorden och i andevärlden. Man kan ta med sitt djur, jag kan komma hem till er eller så kan man göra det på distans med ett fotografi eller annat.

 

Healing djur:

Fungerar på samma sätt som healing på människa. Brukar få väldigt bra effekt, kan behövas upprepade behandlingar. Kan användas vid kroniska sjukdomar, beteendestörningar, hyperaktivitet, stress, aggressivitet eller vad som helst egentligen.

 

Vägledning via telefon eller över nätet:

Fungerar exakt som en sittning fast vi inte finns på samma plats rent fysiskt.

 

Håller även föredrag och dagskurser om personlig utveckling, andlig utveckling och positivt tänkande, startar processer och guidar längs livets stig...

 

 


Design By Pixelunion
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)